Logo

4U Solution
HOME Notice Korean

자유게시판

Брауни С Череши - The Six Figure Challenge

페이지 정보

profile_image
Writer Michael
Comment Comment 0Pcs   LookupHit 127th   Write DateDate 24-04-06 01:03

본문

Кексчето, в което има нещо класическо, нещо непознато и нещо розово. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.

Вариант 2:
Любимото ти брауни кексче с ванила от сочно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо ново – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.

12_1_1.jpgВариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, здравословно брауни нещо ново и нещо пинк. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен набрауни с течен шоколадкоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, брауни с малини без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.

CommentList

There are no registered comments.